Over ons

Ollie & Flip zijn twee kleine blonde boefjes van vijf jaar. Ze zijn gek op het strand, op alles wat wielen heeft en zijn de grootste vrienden. Ollie & Flip zijn daarnaast ook allebei grote broer en hebben heel toevallig allebei hele leuke ouders. Met name hele leuke moeders, Galya en Roos.

In totaal zijn we vijf keer zwanger geweest en de trotse moeders van in totaal drie jongens en twee meisjes. We weten dus als geen ander hoe de eerste weken na de bevalling zijn en met name wat je nodig hebt of waar je wellicht niet zonder kunt!

In de familie van Roos (in Drenthe) is het traditie om bij de geboorte van een baby een kraammand cadeau te doen. De kraammand bestond uit 10 (zelfgemaakte) cadeautjes voor de eerste 10 dagen na de bevalling. Niets zo leuk als elke dag een cadeautje uit pakken!

Nu zijn de tijden iets veranderd en hebben we niet allemaal meer de tijd om 10 handgemaakte cadeautjes te maken en creatieve kraammanden samen te stellen. Maar cadeautjes krijgen vindt iedereen nog altijd even leuk! Toch?

Om iedereens leven een beetje makkelijker en leuker te maken hebben we daarom ons concept ontwikkeld. De moderne versie van de kraammand, in ons geval, de gift box

Daarnaast beiden onwijs leuk om te geven en ook perfect als gezamenlijk cadeau!

Wij hopen op deze manier de traditie voort te zetten en iedere “nieuwe mama” een positieve boost te geven tijdens de eerste weken. Dat heeft ze tenslotte wel verdiend!